Глыбоцкія парафіяне на Ружанцовым кангрэсе ў Магілёве

mahilou kangres 026 кастрычніка 2018 года ў катэдры Унебаўзяцця Найсвяцейшай Панны Марыі і св. Станіслава ў Магілёве адбыўся другі Ружанцовы кангрэс. Мэта кангрэса, які арганізуюць айцы дамінікане, – духоўная і інтэлектуальная фармацыя асоб, якія горача моляцца на ружанцы. У гэтым годзе асаблівым апекуном Кангрэса быў св. Тамаш з Аквіну.

Ружанец у маім жыцці

ruzhanecХвала Хрысту!

У дзяцінстве, гуляючы з лялькамі, я часта бачыла, як мама малілася на ружанцы: жагналася, шаптала малітву, перабірала пацеркі. Мне хацелася мець свой ружанец, але той адзіны ляжаў на бажніцы і забаўляцца з ім не дазвалялася. Хутка навучылася маліцца і ружанец стаўся для мяне своеасаблівай падтрымкай. Трэба здаваць экзамены: - Матачка Божая, дапамажы! Каб паступіць вучыцца, каб на працы ўсё атрымлівалася – выслухай нас, Маці! Каб дзеткі былі здаровымі, каб сям’я была моцнай, зноў звярталася да Пана Бога і нашай нябеснай Заступніцы.

З днём нараджэння!

kwetkiШчыра віншуем кс. Івана з днём нараджэння! Няхай Бог адорвае Вас шматлікімі ласкамі! Заступніцтва Багародзіцы, Божага благаслаўлення, здароўя душы і цела на святарскім служэнні Богу і людзям!

Уражанні ўдзельнікаў пілігрымкі ў Аглону

aglona papaГлыбоцкіх пілігрымаў перапаўняюць пачуцці і эмоцыі ад сустрэчы са Святым Айцом у Аглоне. Таму яны крыху падзяліліся з парафіянамі сваімі ўражаннямі.

Глыбачане на сустрэчы з Папам Францішкам у Аглоне

aglona 1824 верасня глыбоцкія пілігрымы адправіліся на сустрэчу са Святым Айцом у Аглону (Латвія). Да глыбачан далучыліся і некалькі чалавек з Шаркаўшчыны.